1.- El Club Esportiu Tarragona Fondistes és l'organitzador de la 3ª Sang Silvestre patrocinada pel BBVA i de l'aportació a la Marató de TV3 patrocinda pel Port de Tarragona.

2.- Els participants a les accions solidàries organitzades pel Club Tarragona Fondistes mencionades al punt 1 accepten aquestes normes.

3.- La samarreta obsequi, anunciat només es podrà obtenir a través de les dues accions solidàries.

4.- Hi ha 250 samarretes per la 3ª Sang Silvestre i 100 samarretes per l'aportació a la Marató de TV3.

5.- Un cop acabades les existències no es podrà obtenir de cap altra manera.

6.- Les inscripcions per obtenir l'obsequi es faran exclusivament a través de www.athleticevents.net on s'indicaran les dades personals i la talla de la samarreta. 

7.- El Club Esportiu Tarragona Fondistes no respondrà si no s'han fet les inscripcions pertinents a través de www. athleticevents.net entre els dies 11 de novembre i 19 de desembre de 2020.

8.- La samarreta obsequi és unisex.

9.- Les talles que s'ofereixen són les següents:


10.- No s'acceptaran canvis de talles.

11.- RECOLLIDA DE L'0BSEQUI: Del 18 de gener al 18 de febrer de 2021 a Athletic Events (Ptge. Xavier Montsal-vatge, 9 local 2 43004 Tarragona). HORARI: Dilluns de 17:15h. a 19:00h. Dimecres i divendres de 10:30h a 13:00h i de 17:00h a 19:00h.

12.- Els participants que no recullin el seu obsequi durant les dades indicades perdran tot el dret a obtenir-lo.

13.- Pel participant que ens enviï les seves fotografies donant sang, fotos antigues o corrent els últims dies de l'any i utilitzin els hastags #SangSilveste 2020 i/o BBVASantSilvestre2020. Atenent que el dret a la imatge pròpia està reconegut en l'article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la imatge pròpia, EXPRESSO EL MEU CONSENTIMENT per a què el CLUB ESPORTIU TARRAGONA FONDISTES pugui publicar la meva imatge i pugui aparèixer de forma individual o en grup, en la web i en el material publicitari(memòries, díptics, revistes, etc.), i en les xarxes socials(Facebook, Instagram, Twiter...)del Club Esportiu Tarragona Fondistes amb la finalitat única i exclusiva de poder potenciar la imatge corporativa del Club i de les accions organitzades.

14.- POLÍTICA D'ANUL·LACIONS. L'organització no garanteix la devolució de l'import de la inscripció una vegada efectuada.

15.- Per a qualsevol dubte dirigiu-vos a tarragonafondistes@hotmail.com.