REGLAMENT

1.- La 18a cursa BBVA Sant Silvestre es celebrarà el proper 31 de desembre de 2022 amb tret de sortida a les 17:15 h des de la Llotja de Pescadors de Tarragona situada al barri del Serrallo.

2.- En aquesta edició la participació màxima serà de 2.300 corredors i corredores i la inscripció es tancarà en assolir aquesta xifra, tant si és CODI de la Sang Silvestre com si no.

3.- El CODI d’INSCRIPCIÓ GRATUÏTA obtingut a la Sang Silvestre deixarà de tenir validesa un cop exhaurides les inscripcions o s’hagi acabat el termini per fer-les. No es podrà reclamar si no s’ha fet la inscripció a través de la plataforma www.athleticevents.net.

4.- Inscripcions a través de www.athleticdevents.net. El preu general de la cursa amb dret a dorsal, bossa del corredor i obsequi és de 15 € del 15 de novembre al 24 de desembre i de 16 € del 25 al 27 de desembre. El preu general SOLIDARI amb dret a dorsal, bossa del corredor i obsequi és de 17 € del 15 de novembre al 24 de desembre. Es pot fer donació de 5 € sense dret a dorsal, bossa del corredor i obsequi. Les aportacions solidàries aniran destinades a La Lliga Contra el Càncer, #Epilep i la Fundació Bonanit.

5.- No es pot reservar la talla de l’obsequi amb antelació. S’entregaran en funció de les existències.

6.- La recollida de dorsals i obsequi es farà al Mercat Central els  dies 29 i 30 de desembre de 10:00 h a 18:00 h i el dia 31 de desembre de 10:00 h a 13:00 h. No es donarà cap dorsal ni obsequi en el lloc de sortida de la cursa.

7.- És obligatori córrer amb el dorsal ben visible a la part davantera.

8.- En cap moment es podrà sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa.

9.- El temps màxim per fer el recorregut de la cursa serà de 55 minuts. El corredor/a que es vegi sobrepassat pel vehicle de tancament s’haurà d’apartar i s’acabarà la seva participació a la cursa.

10.- Al moment de la sortida els menors i acompanyants s’han de situar, per mesures de seguretat, al darrere de tot.

11.- Les indicacions del personal de l'organització han de ser respectades en tot moment.

12.- Hi haurà servei de guarda-roba. L'organització de la cursa no es fa responsable dels objectes de valor dipositats.

13.- TROFEUS I VALS pels tres primers classificats - dona i home - ( 60€, 40€, 25€ ) i per les tres primeres sòcies i socis ( 60€, 40€ i 25€ ) de Tarragona Fondistes que corrin amb l'equipació oficial i estiguin al corrent de pagament i TROFEUS pels classificats 4rt, 5è i 6è del club – dona i home.

14.- PREMI d’un PERNIL al grup més nombrós de corredors amb la mateixa disfressa i al grup amb la disfressa més original.
   a. El grup s’ha de presentar a les 16:45 per fer la foto davant la Confraria de Pescadors.
   b. Els grups han d’estar formats per un mínim de 10 corredors.
   c. És obligatori que els corredors disfressats portin el dorsal al davant per fer el recompte.
   d. Els corredors disfressats que no portin dorsals no poden participar ni a la cursa ni optar als       premis col·lectius.

   e. Tots els membres dels grups disfressats han de fer tot el recorregut de la cursa.

  • Els grups han d'estar formats per un mínim de 10 corredors.
  • És obligatori que els corredors disfressats portin el dorsal al davant per fer el recompte. Els corredors disfressats que no portin dorsal no poden participar ni a la cursa ni optar als premis col·lectius.
  • Tots els membres dels grups disfressats hauran de fer tot el recorregut de la cursa.

15.- Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar corrent la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.

16.- L'organització declina tota responsabilitat sobre qualsevol dany o desperfecte que els participants puguin ocasionar abans, durant i després d'efectuar-se la  cursa, causar-se ells mateixos o derivar d'ells a tercers.

17.- La Cursa BBVA Sant Silvestre és una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no es pot fer el recorregut caminant, en bicicleta, patins, patinets, ni la pràctica de canicross.

18.- Els inscrits accepten les recomanacions i normes anterior. Qualsevol dubte o situació no reflectida anteriorment es resoldrà seguint les indicacions de l'organització.

19.- Els participants autoritzen l'ús de les imatges enregistrades i dels correus electrònics per a comunicar els esdeveniments organitzats pel Club Esportiu Tarragona Fondistes.

20.- Qualsevol reclamació es farà per escrit i amb un dipòsit de 30€. En cas de ser acceptada es tornarà el dipòsit. La decisió de l'organització serà innapel·lable.

21.- En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà la bossa regal però no es retornarà l'import de la inscripció. Si l'organització considera que per algun motiu la celebració de l'activitat posa em risc la seguretat o la integritat física dels participants, es podrà ajornar o suspendre l'activitat. En aquest cas, no es procedirà a la devolució de l'import.

22.- Els premis del sorteig només es podran recollir únicament el dia de la recollida del dorsal i la bossa del corredor.

23.- POLÍTICA ANUL·LACIONS inscripcions. L'organització no garanteix la devolució de l'import de la inscripció una vegada efectuada.

Correo
Instagram