El dia 31 de DESEMBRE de 2019 se celebrarà la 16a Cursa BBVA SANT SILVESTRE DE TARRAGONA organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes.


1.- PARTICIPACIÓ

Les indicacions de l’organització han de ser respectades en tot moment. En cap moment els corredors podran sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa. Els menors d’edat hi participen amb l’autorització del seu pare, mare o tutor, sota la seva responsabilitat. El pare, mare o tutor reconeix expressament que el menor es troba en condicions físiques adequades per a la pràctica de l’exercici físic, per tant s’eximeix de tota responsabilitat els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i voluntaris pel que fa referència al desenvolupament de les seves tasques. 


2.- HORARI i DISTÀNCIA

La sortida tindrà lloc a les 17:15h des de la Llotja de Pescadors (El Serrallo). 

El circuit romandrà parcialment tancat al trànsit. Els participants avançats pel vehicle de tancament de cursa seran considerats uns vianants més de la via pública. La distància de la cursa és aproximadament de 6,5 km.


3.- GUARDA-ROBA

Servei de guarda-bosses fins les 17:00 h. 

El servei de guarda-roba no es fa responsable dels objectes de valor dipositats.4.- INSCRIPCIONS

A partir del  4 de novembre. fins exhaurir dorsals.

El dret d’inscripció és de 13 € fins el  24 de desembre i de 14 € a partir del 25 de desembre.

Inscripcions on-line fins el 27 de desembre a les 20:00 h.

http://www.athleticevents.net

Inscripcions presencials del 4 de novembre al 21 de desembre a:

C.N. TÀRRACO

Passeig Torroja, 86.

RESTAURANT RAFEL

Prat de la Riba, 21 - de dilluns a divendres de 7:00 h a 16:00 h.

ESPORTS ARMOBAL

C/ Cambrils, 4 de REUS.


5.- RECOLLIDA DE DORSALS I BOSSA OBSEQUI.

Es podran recollir a la COFRADIA DE PESCADORS de Tarragona els dies:

- 29 de desembre de 10:00 h. a 15:00 h.

- 30 de desembre de 10:00 h. a 18:00 h.

- 31 de desembre de 10:00 h. a 14:00 h.

Fora d'aquestes dates i horaris NO ES GARANTEIX el lliurament de la bossa-obsequi.

Els dorsals hauran d’anar col·locats a la part davantera dels corredors i de manera ben visible.

Es demanarà el DNI per retirar el dorsal.


6. PREMIS 

TROFEUS I PREMIS

  • - Vals de 75 €, 50 € i 40 € pels tres primers classificats de la general masculina i femenina.
  • - Vals de 75 €, 60 €, 50 €, 40 €, 30 €, i 25 €, per les sis primeres sòcies i socis del Club Tarragona Fondistes que corrin amb l'equipament del club i estiguin al corrent de pagament.
  • - Premi a la primera i primer corredor de l'equip BBVA.
  • Premi d'una paletilla de pernil a l'equip més nombrós de corredors amb la mateixa disfressa i al grup amb la disfressa més original. Els grups han d'estar formats per un mínim de deu corredors. Els grups es presentaran el mateix dia de la cursa, fins les 16:45 hores, al servei d'informació. La decisió del jurat serà inapel·lable. Tots els membres dels grups disfressats hauran de fer tot el recorregut de la cursa.
  • Els premis del sorteig es podran recollir únicament el dia de la prova.

 


7.- RESPONSABILITAT

La Cursa BBVA Sant Silvestre és una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no es pot fer el recorregut caminant, en bicicleta, patins, ... ni la pràctica del canicross.

Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat. L’organització declina tota responsabilitat sobre danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.


7.- ACCEPTACIÓ RECOMANACIONS i NORMES

Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida en el díptic es resoldrà segons les indicacions de l’organització.


8.- RECLAMACIONS

Les possibles reclamacions hauran de fer-se per escrit davant l’organització i adjuntant la quantitat de 30 € que quedarà en dipòsit fins la resolució de la reclamació. Si aquesta es considera correcta es procedirà a tornar la quantitat dipositada.


9.- AUTORITZACIÓ ÚS IMATGES

Els participants autoritzen a fer ús de les imatges enregistrades durant la cursa i dels correus electrònics per a comunicar altres curses i esdeveniments organitzats pel Club Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.


10.- CANCEL·LACIÓ

En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà la bossa-regal però no es retornarà l’import de la inscripció.