El dia 31 de DESEMBRE de 2019 se celebrarà la 16a Cursa BBVA SANT SILVESTRE DE TARRAGONA organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes.


1.- La sortida tindrà lloc a les 17:15h des de la Llotja de Pescadors (El Serrallo). 

El circuit romandrà parcialment tancat al trànsit. Els participants avançats pel vehicle de tancament de cursa seran considerats uns vianants més de la via pública. La distància de la cursa és aproximadament de 6,5 km.

2.- És obligatori córrer amb el dorsal ben visible a la part davantera.

3.- Les indicacions de l’organització han de ser respectades en tot moment. En cap moment els corredors podran sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa.

4.-Els menors d’edat hi participen amb l’autorització del seu pare, mare o tutor, sota la seva responsabilitat. El pare, mare o tutor reconeix expressament que el menor es troba en condicions físiques adequades per a la pràctica de l’exercici físic, per tant s’eximeix de tota responsabilitat els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i voluntaris pel que fa referència al desenvolupament de les seves tasques. Els menors i acompanyants se situaran, per mesures de seguretat, al darrere de tot.

5.- Servei de guarda-bosses fins les 17:00 h. El servei de guarda roba no es fa responsable dels objectes de valor diposats.

6.- TROFEUS I VALS pels tres primers classificats - dona i home - (75 €, 50 € i 40 €) i per les sis primeres sòcies i socis (75 €, 60 €, 50 €, 40 €, 30 € i 25 €) de Tarragona Fondistes que corrin amb l'equipament i estiguin al corrent de pagament.

7.- PREMI al primer classificat - dona i home - de l'equip BBVA.

8.-PREMI d'un PERNIL al grup més nombrós de corredors amb la mateixa disfressa i al grup amb la disfressa més original. Els grups es presentaran el mateix dia de la cursa, fins les 16:45 hores, al servei d'informació. Els grups han d'estar formats per un mínim de deu corredors. La decisió del jurat serà inapel·lable. Tots els membres dels grups disfressats hauran de fer tot el recorregut de la cursa i entrar a meta.

9.- Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar corrent la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.

10.- L'organització declina tota responsabilitat sobre qualsevol dany o desperfecte que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d'efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d'ells a tercers.

11.- La Cursa BBVA Sant Silvestre és una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no es pot fer el recorregut caminant, en bicicleta, patins, patinet,... ni la pràctica de canicross.

12.- Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida anteriorment es resoldrà seguint les instruccions de l'organització.

13.- Els participants autoritzen l'ús de les imatges enregistrades i dels correus electrònics per a comunicar els esdeveniments organitzats pel Club Esportiu Tarragona Fondistes.

14.- Qualsevol reclamació es farà per escrit i amb un dipòsit de 30,00 €. En cas de ser acceptada es tornarà el dipòsit. La decisió de l'organització serà inapel·lable.

15.- En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà la bossa regal però no es retornarà l'import de la inscripció.

16.- Els premis del sorteig es podran recollir únicament el dia de la prova.

17.- POLÍTICA D'ANUL·LACIONS d'inscripcions. L'organització no garanteix la devolució de l'import de la inscripció una vegada efectuada.