INFORMACIÓ ÚTIL

Abans de fer-te soci/a et recomanem que vinguis als nostres entrenaments durant tres mesos i que si et trobes bé i a gust et donis d’alta.

ENTRENAMENTS

Actualment hi ha dos grup d'entrenament que responen als diferents nivells i necessitats dels membres qui hi participen.
El grup que fa distàncies més llargues té programades les sortides de la següent manera:
Sortides d’entrenament entre setmana. Dimarts i dijous a les 19:30 hores des de l’Avinguda Vidal i Barraquer (sota el pont del Parc Central).

Sortides d’entrenament dominicals. Cada diumenge a les 8:00 hores des de la Plaça Cronista Sessé.

GRUP D’INICIACIÓ Sortides Dilluns i dimecres a les 19:30 hores des de l’Avinguda Vidal i Barraquer (sota el pont del Parc Central) i Dissabte a les 8:00 hores des del pàrquing dissuasori del cementiri de Tarragona.
Pots provar amb un i altre i després decideixes si t'agrada l'ambient i si s'adapta al que necessites.

DOCUMENTACIÓ

Només has d’omplir les teves dades al full ADJUNT i ens el retornes via correu electrònic. La quota de soci/a és de 32€/any però si et dones d’alta a partir del mes de juliol és de 16€.

EQUIPACIÓ

En aquest moment només has de comprar la samarreta de competició que pots passar-la a buscar pel local del club (tots els dimecres a partir de les 20:00 hores al C/Sant Pere 45 –Baixos-). El cost de la samarreta és de17 €.
Els pagaments (32€ + 17€) ens els pots fer en efectiu en el moment en què vinguis a buscar la samarreta.

DIVERSOS

El club organitza rutes guiades per la província i sortides a curses atlètiques.

A més hi ha una musclada el mes de maig, un berenar-sopar el desembre i altres actes i trobades que es van concretant durant l’any.