Des del Club Esportiu Tarragona Fondistes us volem informar de la decisió presa pel que fa a la celebració de l’edició d’aquest any de la tradicional cursa BBVA Sant Silvestre. Després de valorar diferents opcions i condicionats per la situació de pandèmia per la  COVID-19, hem apostat per una modalitat d’Edició Especial de la cursa BBVA Sant Silvestre 2020. 


Tenim clar que aquest any la cursa la farem de la manera més solidària, ens toca CORRE A DONAR SANG i dirigir tots els esforços a incentivar accions solidàries per promoure la salut. Per això ens agradaria posar en marxa l’acció solidària de la 3a Sang Silvestre entre l’11 de novembre i el 19 de desembre de 2020 amb el  patrocini del BBVA. L’acció consistirà en que els participants hauran de demanar cita prèvia al Banc de Sang de Tarragona, donar sang i obtindran un codi per fer la reserva d’una de les 250 samarretes commemoratives GRATUÏTES de l’Edició Especial BBVA Sant Silvestre 2020. 

Hi haurà persones que no podran donar sang perquè no compleixen els requisits. Per aquestes persones també hem pensat una acció solidària per si volen una de les 100 samarretes commemoratives de l’Edició Especial BBVA Sant Silvestre 2020 patrocinades pel Port de Tarragona. Consisteix en fer una aportació de 5€ que anirà íntegrament a la Marató de TV3 per la recerca de la COVID-19 a través de la web athleticevents.com entre el 10 de novembre i el 19 de desembre h

Desitgem comptar amb la vostre participació i recolzament per poder portar a terme aquesta acció tant altruista  i reeditar d’una manera especial la cursa BBVA Sant Silvestre.


La junta directiva del Club EsportiuTarragona Fondistes

 

 
Correo
Instagram